ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ (ΝΟΣΟΣ COVID-19)

ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ (ΝΟΣΟΣ COVID-19)

ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ (ΝΟΣΟΣ COVID-19)

150 150 Chief Editor

Κοινοποιήθηκε στις Μονάδες – Υπηρεσίες το έγγραφο με ταυτότητα Φ.710/71/1208240/Σ.1616/04 Μαι 20/ΓΕΣ/ΔΥΓ/5o, σύμφωνα με το οποίο καθορίζονται τα παρακάτω:
α. ΣΝ (401 ΣΓΝΑ – 424 ΓΣΝΕ)
(1) Οι πτέρυγες των ΣΝ, που σχετίζονται με τη διαχείριση ύποπτων για τη νόσο περιστατικών, παραμένουν σε λειτουργία και ετοιμότητα, για υποδοχή κρουσμάτων της νόσου.
(2) Τα τακτικά εξωτερικά Ιατρεία των ΣΝ θα λειτουργούν για τους δικαιούχους, με ραντεβού, τα οποία θα είναι κατά 50% λιγότερα, σε σχέση με την προ μέτρων Covid-19 περίοδο. Τα ραντεβού θα κατανέμονται σε όλη τη διάρκεια
λειτουργίας τους. Οι ένστολοι θα εξακολουθούν να προσέρχονται κατά τα προβλεπόμενα.
(3) Η λειτουργία των τακτικών χειρουργείων καθώς και η επιλογή των περιστατικών, θα γίνεται μετά από συνεργασία του Δντή του Χειρουργικού τομέα με την επιτροπή λοιμώξεων των ΣΝ και ανάλογα πάντα με τις διαθέσιμες κλίνες των χειρουργικών κλινικών του τομέα.
β. Οδοντιατρεία Φρουρών
Με τη λήψη της παρούσας θα λειτουργούν, για τα τακτικά και χρόνια περιστατικά, με ραντεβού, τα οποία θα είναι κατά 50% λιγότερα, σε σχέση με την προ μέτρων Covid-19 περίοδο. Τα ραντεβού θα κατανέμονται σε όλη τη διάρκεια λειτουργίας τους.
γ. ΚΙΧΝΕ (212-216-219 ΚΙΧΝΕ)
Τα τακτικά εξωτερικά Ιατρεία θα λειτουργούν για τους δικαιούχους, με ραντεβού, τα οποία θα είναι κατά 50% λιγότερα, σε σχέση με την προ μέτρων Covid-19 περίοδο. Τα ραντεβού θα κατανέμονται σε όλη τη διάρκεια λειτουργίας τους. Οι ένστολοι θα εξακολουθούν να προσέρχονται κατά τα προβλεπόμενα.

δ. Σχηματισμοί – Μονάδες – Ανεξ. Υπομονάδες Συνεχίζουν εφαρμογή των υπόλοιπων υγειονομικών μέτρων, όπως αυτά καθορίζονται σε εκδοθείσες διαταγές, με έμφαση στις 3 ενέργειες που ο καθένας πρέπει να ενστερνιστεί και να εφαρμόζει καθημερινά και απαρέγκλιτα και οι οποίες είναι:

(1) Απόσταση.

(2) Αερισμός των χώρων.

(3) Αντισηψία των χεριών.

  Ρυθμίσεις Απορρήτου

  Όταν επισκέπτεστε αυτόν τον ιστότοπο, μπορεί να αποθηκευτούν, μέσω του φυλλομετρητή σας, ανώνυμες πληροφορίες με την μορφή cookies.
  Εδώ μπορείτε να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας.
  Αποκλείοντας κάποιες από τις παρακάτω κατηγορίες, μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα την μείωση της εμπειρίας πλοήγησης στον ιστότοπο και τις παρεχόμενες υπηρεσίες.

  Ενεργοποίηση/Απενεργοποίηση Google Analytics.
  Ενεργοποίηση/Απενεργοποίηση Google Fonts.
  Ενεργοποίηση/Απενεργοποίηση Google Maps.
  Ενεργοποίηση/Απενεργοποίηση Video.
  Περισσότερες Πληροροφίες
  O ιστότοπος αυτός χρησιμοποιεί cookies. Αλλάξτε τις προτιμήσεις σας ή αποδεχτείτε την χρήση τους.