ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ

ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ

ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ

150 150 Chief Editor

Στον παρακάτω σύνδεσμο αναγράφονται διαταγές και σχετικά έγγραφα που αφορούν γενικά θέματα μέριμνας προσωπικού, με σκοπό την την κωδικοποίηση ΟΛΩΝ των διαταγών που έχουν εκδοθεί τα τα τελευταία χρόνια. Στον πίνακα οι δγες και τα έγγραφα έχουν αναγραφεί ανά ημερομηνία προς διευκόλυνση.

Τα θέματα προσωπικού ρυθμίζονται πλέον από τα Γραφεία Μέριμνας Προσωπικού (ΓΜΠ) των Σχηματισμών και των Μονάδων (1ο Γραφείο).

ΔΙΑΤΑΓΕΣ/ΕΓΓΡΑΦΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΘΕΜΑΤΑ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ

Επισημαίνεται ότι οι σχετικές διαταγές που αφορούν στη μέριμνα υπέρ του στρατιωτικού προσωπικού και έχουν χαρακτηριστεί Διαταγές Μονίμου Ισχύος, υπάρχουν στην ιστοσελίδα του ΓΕΣ και συγκεκριμένα στην ηλεκτρονική δνση www.army.gr => ΘΕΜΑΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ (http://www.army.gr/#staff)

Όποιος δεν έχει κάποιο από τα σχετικά έγγραφα μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας και να του το αποστείλουμε μέσω ΣΔΕΠ. 

Θεωρώ ότι ειδικά οι Αξιωματικοί πρέπει να έχουν στο αρχείο τους όλες τις σχετικές διαταγές, καθώς όπως και σε σε κάθε επιχείρηση, το σημαντικότερο τμήμα για την εύρυθμη λειτουργία της επιχείρησης, είναι το τμήμα του Ανθρώπινου Δυναμικού, γιατί οι εργαζόμενοι είναι ο κινητήριος μοχλός για να επιτευχθούν οι στόχοι της επιχείρησης. Έτσι και στη δουλειά μας, πρέπει να γνωρίζουμε τι προβλέπεται και πως να χειριστούμε το προσωπικό μας, ώστε να “εκμεταλλευτούμε” στο 100% τις γνώσεις, τις δεξιότητες και τα επαγγελματικά του προσόντα.

  Ρυθμίσεις Απορρήτου

  Όταν επισκέπτεστε αυτόν τον ιστότοπο, μπορεί να αποθηκευτούν, μέσω του φυλλομετρητή σας, ανώνυμες πληροφορίες με την μορφή cookies.
  Εδώ μπορείτε να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας.
  Αποκλείοντας κάποιες από τις παρακάτω κατηγορίες, μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα την μείωση της εμπειρίας πλοήγησης στον ιστότοπο και τις παρεχόμενες υπηρεσίες.

  Ενεργοποίηση/Απενεργοποίηση Google Analytics.
  Ενεργοποίηση/Απενεργοποίηση Google Fonts.
  Ενεργοποίηση/Απενεργοποίηση Google Maps.
  Ενεργοποίηση/Απενεργοποίηση Video.
  Περισσότερες Πληροροφίες
  O ιστότοπος αυτός χρησιμοποιεί cookies. Αλλάξτε τις προτιμήσεις σας ή αποδεχτείτε την χρήση τους.