ΒΟΗΘΗΜΑΤΑ ΣΧΕΔΙΑΣΗΣ ΚΑΙ ΕΚΔΟΣΗΣ ΔΓΩΝ ΔΚΤΩΝ ΥΠΟΜΟΝΑΔΩΝ ΣΤΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΞΗΡΑΣ ΤΩΝ ΗΠΑ

ΒΟΗΘΗΜΑΤΑ ΣΧΕΔΙΑΣΗΣ ΚΑΙ ΕΚΔΟΣΗΣ ΔΓΩΝ ΔΚΤΩΝ ΥΠΟΜΟΝΑΔΩΝ ΣΤΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΞΗΡΑΣ ΤΩΝ ΗΠΑ

ΒΟΗΘΗΜΑΤΑ ΣΧΕΔΙΑΣΗΣ ΚΑΙ ΕΚΔΟΣΗΣ ΔΓΩΝ ΔΚΤΩΝ ΥΠΟΜΟΝΑΔΩΝ ΣΤΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΞΗΡΑΣ ΤΩΝ ΗΠΑ

150 150 Chief Editor

Στους παρακάτω συνδέσμους έχουν μεταφορτωθεί πρωτότυπα και μεταφρασμένα αρχεία που αφορούν στην έκδοση Δγων (ΠΡΟΓΔΗ, ΔΓΕΠ, Πίνακα Χρονικών Ενεργειών κ.α.) και χρησιμοποιούνται από τους εκπαιδευόμενους Αξκους στο Προκεχωρημένο Σχολείο Λοχαγών (ΠΖ-ΤΘ), το οποίο διεξάγεται από την αντίστοιχη Σχολή των ΗΠΑ (Maneuver Center of Excellence- MCCC).

 • Ειδικότερα το Μνημόνιο Διαδικασίας Οργάνωσης Μάχης και Σχεδίασης Επιχειρήσεων στο Επίπεδο ΙΜΑ του Επίλαρχου Δημήτριου Γοργία, αποτελεί ένα πολύ χρήσιμο και απαραίτητο βοήθημα για όλους τους Διμοιρίτες και Διοικητές Υπομονάδων, για την έκδοση διαταγών επιχειρήσεων, αναλύοντας βήμα βήμα την διαδικασία. https://link.armylib.gr/73.
 • Μνημόνιο έκδοσης Δγης Επιχειρήσεων το οποίο χορηγείται στους εκπαιδευόμενους του σχολείου – https://link.armylib.gr/3u
 • Διάφορα βοηθήματα και έγγραφα https://link.armylib.gr/3x
 • Πρωτότυπα Αρχεία https://link.armylib.gr/3t
 • Μεταφρασμένα Αρχεία – https://link.armylib.gr/3w
 • Πρόγραμμα Εκπαίδευσης – Τρόπος Βαθμολόγησης – https://link.armylib.gr/3v
 • Υπάρχουν επίσης στο διαδίκτυο διαθέσιμα βίντεο υποδειγματικής παρουσίασης της ΔΓΕΠ από εκπαιδευόμενους Αξκους του Αμερικάνικου Στρατού.

Η ομάδα ευχαριστεί θερμά τον Επίλαρχο Δημήτριο Γοργία (Τάξη 2005) για την παραχώρηση του εν λόγω μνημονίου. Πρόκειται για εξαιρετική δουλειά από έναν πραγματικά εξαιρετικό Αξιωματικό.

  Ρυθμίσεις Απορρήτου

  Όταν επισκέπτεστε αυτόν τον ιστότοπο, μπορεί να αποθηκευτούν, μέσω του φυλλομετρητή σας, ανώνυμες πληροφορίες με την μορφή cookies.
  Εδώ μπορείτε να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας.
  Αποκλείοντας κάποιες από τις παρακάτω κατηγορίες, μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα την μείωση της εμπειρίας πλοήγησης στον ιστότοπο και τις παρεχόμενες υπηρεσίες.

  Ενεργοποίηση/Απενεργοποίηση Google Analytics.
  Ενεργοποίηση/Απενεργοποίηση Google Fonts.
  Ενεργοποίηση/Απενεργοποίηση Google Maps.
  Ενεργοποίηση/Απενεργοποίηση Video.
  Περισσότερες Πληροροφίες
  O ιστότοπος αυτός χρησιμοποιεί cookies. Αλλάξτε τις προτιμήσεις σας ή αποδεχτείτε την χρήση τους.