ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιοδήποτε θέμα ψάχνετε και δεν υπάρχει σχετική ανάρτηση αλλά και για οποιαδήποτε απορία συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας. ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΕΧΝΚΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΣΤΟ : psifiakivivliothikiarmy@gmail.com

  Σκοπός

  Ο σκοπός αυτού του ιστότοπου είναι η δημιουργία μια ψηφιακής βιβλιοθήκης με κανονισμούς, διαταγές και υποδείγματα αναφορών και εγγράφων, στην οποία θα μπορούν οι συνάδελφοι να ενημερώνονται για θέματα όλων των γραφείων.

  Η φιλοσοφία μας

  Η φιλοσοφία των συντακτών είναι η πληρέστερη ενημέρωση για κάθε θέμα. Έτσι, στα θέματά μας θα υπάρχουν υποδείγματα (όπου απαιτείται), καθώς και σε ποια διαταγή ή κανονισμό προβλέπεται.

  Το μέλλον

  Είναι επιθυμητό να συμμετέχουν ως συντάκτες Αξιωματικοί όλων των Όπλων – Σωμάτων και Υπηρεσιών, ώστε η βιβλιοθήκη μας να γίνει όσο το δυνατόν πιο πλήρης.

   Ρυθμίσεις Απορρήτου

   Όταν επισκέπτεστε αυτόν τον ιστότοπο, μπορεί να αποθηκευτούν, μέσω του φυλλομετρητή σας, ανώνυμες πληροφορίες με την μορφή cookies.
   Εδώ μπορείτε να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας.
   Αποκλείοντας κάποιες από τις παρακάτω κατηγορίες, μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα την μείωση της εμπειρίας πλοήγησης στον ιστότοπο και τις παρεχόμενες υπηρεσίες.

   Ενεργοποίηση/Απενεργοποίηση Google Analytics.
   Ενεργοποίηση/Απενεργοποίηση Google Fonts.
   Ενεργοποίηση/Απενεργοποίηση Google Maps.
   Ενεργοποίηση/Απενεργοποίηση Video.
   Περισσότερες Πληροροφίες
   O ιστότοπος αυτός χρησιμοποιεί cookies. Αλλάξτε τις προτιμήσεις σας ή αποδεχτείτε την χρήση τους.