ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ (ΠΑΡΟΧΗ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ – ΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ)

ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ (ΠΑΡΟΧΗ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ – ΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ)

ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ (ΠΑΡΟΧΗ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ – ΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ)

150 150 Chief Editor

Σύμφωνα με το έγγραφα με ταυτότητα Φ .900/8/1254459/Σ.2053/28 Μαϊ 20/ΓΕΣ/ΔΟΙ/3δ και Φ.800/773/30268/Σ.8611/13 Μαϊ 20/ΥΠΕΘΑ/ΓΔΟΣΥ/ΔΟΙ ΕΓΓΡΑΦΟ , κοινοποιήθηκαν τεχνικές οδηγίες – λεπτομέρειες (δικαιολογητικά ταυτοποίησης) για την υλοποίηση του νέου Συμφωνητικού Συνεργασίας με την Τράπεζα Πειραιώς, αναφορικά με την παροχή χρηματοοικονομικών υπηρεσιών και τραπεζικών προϊόντων στο προσωπικό των ΕΔ και τις οικογένειες αυτού. Επισημαίνεται ότι:
α. Οι ενδιαφερόμενοι που είχαν κάνει χρήση των υπηρεσιών του προγενέστερου Συμφωνητικού Συνεργασίας με την Τράπεζα Πειραιώς (ήτοι, είχαν πιστοποιηθεί ως δικαιούχοι), έχουν ήδη ενταχθεί στο νέο πρόγραμμα και δεν
απαιτείται να απευθυνθούν σε καταστήματα της τράπεζας για την εκ νέου πιστοποίησή τους. ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΑΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ και ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΑ.
β. Οι Εθνοφύλακες δύνανται να επωφεληθούν του συνόλου των παροχών – υπηρεσιών του Συμφωνητικού Συνεργασίας, εξαιρουμένων των προνομιακών όρων που αφορούν στο λογαριασμό μισθοδοσίας

  Ρυθμίσεις Απορρήτου

  Όταν επισκέπτεστε αυτόν τον ιστότοπο, μπορεί να αποθηκευτούν, μέσω του φυλλομετρητή σας, ανώνυμες πληροφορίες με την μορφή cookies.
  Εδώ μπορείτε να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας.
  Αποκλείοντας κάποιες από τις παρακάτω κατηγορίες, μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα την μείωση της εμπειρίας πλοήγησης στον ιστότοπο και τις παρεχόμενες υπηρεσίες.

  Ενεργοποίηση/Απενεργοποίηση Google Analytics.
  Ενεργοποίηση/Απενεργοποίηση Google Fonts.
  Ενεργοποίηση/Απενεργοποίηση Google Maps.
  Ενεργοποίηση/Απενεργοποίηση Video.
  Περισσότερες Πληροροφίες
  O ιστότοπος αυτός χρησιμοποιεί cookies. Αλλάξτε τις προτιμήσεις σας ή αποδεχτείτε την χρήση τους.